Όροι Χρήσης

O δικτυακός τόπος www.wilhelmreich.gr προσφέρει το περιεχόμενό του σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Η χρήση του δικτυακού τόπου συνιστά τεκμήριο ότι ο επισκέπτης / χρήστης έχει αναγνώσει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του ιστότοπου www.wilhelmreich.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδειά του www.wilhelmreich.gr. Επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αποκλεισμός ευθύνης

Κανένα μέρος του περιεχομένου που αναρτάται στον δικτυακό τόπο δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη, αλλά αντίθετα εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση την δική τους βούληση, αποκλειομένης οιασδήποτε ευθύνης του δικτυακού τόπου.

Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (links)

Ο δικτυακός τόπος δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων. Οι ανωτέρω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από το www.wilhelmreich.gr, το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους.

 

Πολιτική Απορρήτου

Ενημέρωση περί προσωπικών δεδομένων
Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας μας είναι: http://www.wilhelmreich.gr/

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας. Γνωρίζουμε τη σημαντικότητα των πληροφοριών που αφορούν εσάς και τις προτιμήσεις σας και έχουμε εφαρμόσει τις καταλληλότερες πρακτικές διαχείρισής τους. η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας: Από τη στιγμή που εγγράφεστε ως συνδρομητής στην ιστοσελίδα μας, καταχωρίζεται στη βάση δεδομένων μας το e-mail σας. Αυτό αποθηκεύεται με ασφάλεια στον διακομιστή (server) που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας ή στην εναρμονισμένη με τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων εφαρμογή αποστολής ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων Mailchimp (www.mailchimp.com). Πρόσβαση σε αυτό έχουν μόνο εξουσιοδοτημένα από εμάς άτομα για την αναγκαία αλληλεπίδρασή σας με το διαδικτυακό μας σύστημα. Σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

Στο πλαίσιο της ορθής λειτουργίας του διαδικτυακού μας τόπου, εκτός από το παραπάνω, καταγράφουμε παροδικά και τα ηλεκτρονικά σας ίχνη (διεύθυνση IP, hostname, συμπεριφορά εντός της ιστοσελίδας). Επίσης ενδέχεται να γίνεστε αποδέκτης προσωρινών αναγνωριστικών αρχείων (cookies) με σκοπό τόσο την καλύτερη εξατομίκευση των λειτουργικών της ιστοσελίδας μας, όσο και την παραγωγή αξιόπιστων στατιστικών στοιχείων προς χρήση και αξιοποίηση από εμάς και μόνο. Παράλληλα με το εσωτερικό σύστημα στατιστικών της εταιρείας μας, στην παροχή στατιστικών δεδομένων συνδράμει και η εξωτερική εφαρμογή Analytics της Google.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους: Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο. Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα των συνδρομητών μας χρησιμοποιώντας τον σχετικό σύνδεσμο που παρέχεται σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που λαμβάνετε από την ιστοσελίδα μας.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων οφείλει πάντοτε να συμβαδίζει με την κείμενη εθνική νομοθεσία και τις έννομες προβλέψεις περί δημοσίου συμφέροντος.

 

Ενημέρωση: 16/11/2018